Verseny csomagok


A Battaring előre kidolgozott programokkal várja a szervezetten gokartozni vágyókat! A versenycsomagok az autósportokból is ismert lebonyolítási rendszerükkel azonnal versenyhangulatot teremtenek a pályára, míg az oktatási csomagok a fejlődésre adnak lehetőséget. A csomagokon való részvétel élménydús keretet ad az itt eltöltött időnek!

Racing Gold csomag


Akár a legnagyobbak! Gold csomagunk megadja mindazt, amivel egy versenyző találkozik egy versenyprogram alatt. Itt biztosítjuk a legtöbb szabadedzést a pálya begyakorlásához, itt a leghosszabb a döntő futam, itt a legkomolyabb a díjazás. Gyakorlott pilóták programja.

Racing Silver csomag


Középkategóriás versenycsomagunkban még több lehetőség nyílik a bizonyításra. Növelt számú szabadedzés, hosszabb versenytáv, nagyobb tét. A programot díjkiosztó zárja.

Racing Bronze csomag


Legegyszerűbb versenycsomagunkban minden megtalálható, ami biztosítja a Formula-1 hangulatot, időtartama és nehézsége alapján azonban kezdő versenyzőknek is nyugodt szívvel ajánljuk. A futamokat már ebben a csomagban is az autósportból ismert szabadedzéssel, időmérő edzéssel és rajtrácsról induló döntővel bonyolítjuk le. A programot díjkiosztó zárja.