OviGokart


Az elmúlt évek táboroztatási és ifiverseny-szervezési tapasztalatai alapján 2020. tavaszától elindítottuk a GOKART EDZÉSt az általános iskolás korosztály, és az OVI GOKART programot az óvodáskorúak számára. A foglalkozások márciustól júniusig, majd szeptembertől novemberig hetente, hétköznap délutánonként kerülnek megrendezésre pedagógus vezetésével, nemzeti bajnokok által kidolgozott foglalkozási terv alapján.

Ismerkedjetek meg sportág alapjaival annyi idősen, mint a F1-es pilóták! A programon való részvétel a tehetségek felkutatása mellett hozzájárul a legifjabb generáció közlekedési látásának, vezetési tudásának fejlesztéséhez.

Mit tanulunk?
- játékos szabályismereti gyakorlatok (autósport és KRESZ)
- kormányzási és pedálkezelési feladatok, szlalom
- gokartok és autók felépítése játékosan
- alapvető közúti jelzések
- meglepetés feladatok, miniversenyek

Tekintsd meg ITT, hogyan zajlanak foglalkozásaink!

Mi történik, ha egyedül még nem sikerül vezetni?
Semmi gond, a foglalkozások teljesíthetők akár anyuval/apuval a gokart hátsó ülésén is!

OviGokart vagy KIDRACING?
A programra jelentkezőket életkor és tapasztalat szerint osztjuk be. Kezdők és “kicsik” OviGokart csoportjai 25% motorteljesítménnyel, egyszerűbb, játékosabb feladatokat teljesítenek, míg a KIDRACING-esek 90% motorteljesítménnyel már a sulisok feladataihoz hasonló gyakorlatokban vezetnek, felkészítve őket a benzines “felnőtt” gokartok használatára.

Foglalkozások: HÉTFŐ/KEDD (márc-jún/szept-nov)
A korlátozott számú helyek és a csoportok beosztása miatt az előzetes regisztráció kötelező e-mailben, vagy online a lap alján!

A program díja:
- 10 alkalomból álló tavaszi/őszi program: 65.000.-Ft

A programot vadonatúj, környezetbarát, elektromos Sodi KIDRACER gokartokkal teljesítjük!

A részvétel továbblépési lehetőséget jelent a már “felnőtt” gokartokkal tartott gokart táborokba, illetve sulis programokra.

Nehézségi szintek - Melyik gyermek/ifiprogramot válasszuk?

Hova tovább?